ITT Controls is een kleine organisatie met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van de petrochemische- en procesindustrie. We richten ons op ontwikkeling, onderhoud en reparatie van systemen en processen in de olie- en gasindustrie.

Wij bieden u een evenwichtige en slagvaardige organisatie waarin servicegerichte en goed onderlegde medewerkers door jarenlange ervaring en kennis u bij kunnen staan met de advisering en vervaardiging van elektrische, hydraulische en pneumatische systemen. Wij bieden wij u de garantie op een werkbare en vooral bedrijfszekere oplossing afgestemd op uw situatie.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Vandaar ook dat we vrijwel uitsluitend A-merken voeren. ITT Controls levert niet alleen het product, maar biedt u door haar ervaring en kennis net even dat stukje extra. Zo kunt u zich als afnemer steeds meer concentreren op uw kernactiviteiten.

Wij blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op product en marktniveau. Uiteraard geldt dit ook voor de kwaliteitseisen waar producten aan moeten voldoen.