Het werkpaard van de ITT General Controls Valve is de 3-weg klep familie. Deze kan een veel hogere druk en debiet capaciteit verdragen dan haar zuster kleppen. Het kan in elke positie met bubble tight shut-off worden gemonteerd. De ITT General Controls 3-weg ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende stroom modi: normaal gesloten, normaal open, directional, universeel en uitlaat-naar-lucht.

Een directe universele 3-weg plunjer klep voor de controle van hydraulische en pneumatische apparatuur en recirculatie van oliebrander toepassingen. De hefboomwerking van de ITT General Controls klep hebben een mechanisch voordeel voor een hogere werkdruk. Beide typen kunnen universeel worden aangesloten in een systeem voor het doorschakelen van normaal gesloten en normaal open uitschakeling van lucht, water en olie.

De 3-Way ITT General Controls klep komt in twee types: S30 (direct werkende) en de K13 (directe en hendelactie).

Bijna alle soorten van ITT General Controls kleppen zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de verkoopafdeling van ITT Controls via contact@ittcontrols.com.
 

 

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact