General Controls Hydramotor Fuel Gas Valves H137 ITT General Controls Oil - Steam - Liquid ValvesITT General Controls Linear and Rotary ActuatorsGeneral Controls Hydramotor H12, H15 and H62ITT General Controls Shutoff Gas ValvesGeneral Controls Hydramotor HV11, HV12, HV15 and HV62General Controls Hydramotor S107372 Actuator Replacement KitGeneral Controls Hydramotor Gas Valve AH14 / V710General Controls Hydramotor Actuator H24ITT General Controls Various ModelsGeneral Controls Hydramotor H113 SeriesITT General Controls ThermopilotITT General Controls Gas Vent Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT General Controls. ITT General Controls is fabrikant van hoogwaardige en technologisch hoogstaande en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieen.

Deze industrieen zijn o.a. energie-infrastructuur, elektronica, luchtvaart en transport. ITT General Controls is al meer dan 150 jaar wereldwijd actief en leider in het toeleveren van de olie en gasindustrie en richt zich op een duurzame en betrouwbare relatie met haar partners, net als ITT Controls.

ITT Controls levert producten van ITT General Controls die ontworpen zijn om de zwaarste operationele omgevingen te weerstaan. U kunt onze producten vinden in de Offshore, syntetische brandstoffen, pijpleidingen en terminals en alle producten die bij deze industrie horen zals API / ANSI / ISO pompen, industriele afsluiters, geavanceerde monitoring en controlsystemen, omgekeerde osmose watermakers, druk sets en uv-systemen, switches, regelkleppen en actuators, transducers, energie-absoprtie en trillingsisolatie, ruwe omgeving interconnect oplossingen en nog veel meer.

ITT Controls  adviseert, levert onderdelen, repareert en doet onderhoud aan producten in de petrochemische- en procesindustrie. De kracht van ITT Controls zit hem in de kennis van de producten. Ook voor elektrische, hydraulische en pneumatische systemen.  ITT Controls denkt mee om maatwerk producten te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

Indien u besteld bij ITT Controls dan worden vrijwel alle bestellingen dezelfde dag nog franco verzonden. Vraag ook uitgebreid advies bij onze verkoopafdeling indien u niet exact weet welk product u nodig heeft.
Kijk voor andere producten in de petrochemische- of procesindustrie ook naar de rest van onze website of mail naar contact@ittcontrols.com.
Website: www.itt-generalcontrols.com

ITT General Controls Solenoide 2-Weg Kleppen

ITT General Controls 2-weg magneetventielen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een algemeen doel voor drukken tot 1050 psi. Bij uitstek geschikt voor wasserij en stomerij machines, lasapparatuur, aardolie-industrie, snijbranden, etc. ITT General Controls kleppen zijn geschikt voor stoom alsmede voor vloeistoffen en gassen. De ITT General Controls kleppen kunnen in elke positie worden gemonteerd. Normaal gesloten en normaal open modellen zijn beschikbaar.

ITT General Controls Solenoide 2-Weg Kleppen

ITT General Controls Solenoide 3-Weg kleppen

Het werkpaard van de ITT General Controls Valve is de 3-weg klep familie. Deze kan een veel hogere druk en debiet capaciteit verdragen dan haar zuster kleppen. Het kan in elke positie met bubble tight shut-off worden gemonteerd. De ITT General Controls 3-weg ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende stroom modi: normaal gesloten, normaal open, directional, universeel en uitlaat-naar-lucht.

ITT General Controls Solenoid Valves 3-Way

ITT General Controls Special Purpose Kleppen

ITT General Controls Special Purpose Afsluiters zijn schok en vibratie bestendig. De PV1C magneetventielen zijn ontworpen om te functioneren onder de ruige omstandigheden van de weg. Acceleratie: 25G ‘s. Speciaal ontworpen om zowel benzine- of hoge druk butaan / propaan gas te behandelen, de ITT General Controls PV1C is geschikt voor dual fuel controle en biedt een veilige en comfortabele bediening in systemen waar brandstof in-en uitgeschakeld wordt met een contactslot. Betrouwbaar onder moeilijke omstandigheden. zoals schokken en vibraties zoals die zich voordoen bij toepassingen van vrachtwagens en bussen.

ITT General Controls Special Purpose Kleppen

ITT General Controls Verbrandingscontroles

ITT General Controls biedt een rijke keuze aan verbrandingcontroles voor verschillende soorten configuraties. Bijvoorbeeld alle soorten gasgestookte verwarmingen, warme luchtovens, ketels, industriële branders en luchtverhitters in huishoudelijke en commerciële installaties.

ITT General Controls Control de Combustión

ITT General Controls lineaire en roterende aandrijvingen

ITT General Controls DL64/DL66 serie zijn krachtig, elektrische lineaire actuatoren ontwikkeld voor het omzetten van handmatig bediende apparatuur op afstand handmatige bediening of automatische aan-uit, drijvend, of proportionele regeling. Veelzijdige montage van de aandrijving maakt een gemakkelijke aanpassing aan de bestaande apparatuur in het veld zonder de klep of breuklijnen te verwijderen.

ITT General Controls lineaire en roterende aandrijvingen

ITT General Controls Thermopilot

ITT General Controls heeft veilige elektrische bliksem contact-apparaten met een automatische uit-functie. Verschillende soorten modellen voor montage op afstand of handmatige reset plug-in types met vier polige connectoren voor directe montage op afsluiters. Single paar of pilot generator bediend.

ITT General Controls Thermopilot

ITT General Controls Diverse Modellen

ITT General Controls heeft vele klep productsoorten en accesiores. ITT Controls kan al deze producten leveren voor verschillende doeleinden.

ITT General Controls Varios Modelos

ITT General Controls Gasafsluiters

ITT General Controls Veiligheid Uitschakeling Gasafsluiters zijn er in verschillende soorten.

ITT General Controls Shutoff Gas Valves

ITT General Controls Gas Ventilatie Kleppen

ITT General Controls Gas Ventilatie Afsluiters zijn er in verschillende modellen.

ITT General Controls Gas Vent Valves

ITT General Controls Olie – Stoom – Vloeistof Kleppen

ITT General Controls Olie / Stoom / Vloeibare Veiligheidsafsluiters zijn er in verschillende soorten en modellen. ITT Controls aviseeert en levert u het juiste product voor uw specifieke situatie.

ITT General Controls Válvulas de Petróleo - Vapor- Líquido

ITT General Controls Verbrandingskleppen

De magneetventielen  van ITT General Controls zijn ontworpen om de stroom van brandstof gassen in industriële en commerciële gasbrander systemen te controleren. De kleppen zijn geschikt voor hoofdlijn, pilotlijn en ontluchtingstoepassingen. Branderkleppen zijn ontworpen om vloeibaar petroleum gas (propaan) te verwerken in zowel vloeibare als gasvormige situaties. Series 8030, 8040, 8044 en 8262 zijn direct werkende constructies. Series 8042, 8043, 8210, 8214 en 8215 kleppen zijn interne pilot constructies.

ITT General Controls Verbrandingskleppen

General Controls Hydramotor AH4 / V710

Hydramotor gas afsluiters zijn met of zonder klep afdichting overtravel interlock (FM bewijs van afsluiting). Voor on-off hoofdlijn gas controle. Langzame of snelle opening modellen met veerteruggang uitschakeling van minder dan een seconde voor ketels, ovens en alle soorten gasgestookte commerciële en industriële branders.

General Controls Hydramotor AH4 / V710

General Controls Hydramotor Gasklep AH8 / V710

De Hydramotor gasklep AH8 / V710 is een doseer-controle met lage vuur positionering. Het is een lijn-spanningsctuator die het toelaat limiet en veiligheid controles rechtstreeks aan te sluiten op een lijn spanningsstroomonderbreker. De Hydramotor AH8 biedt instelbare laag vuur positionering en doseer controle tussen laag en hoog vuur posities. Het is een modulerende, push-type, self-contained en elektrohydraulische lineaire actuator. Het beschikt over een elektronische regelaar voor nauwkeurige positionering. De lage-fire positie is in de fabriek ingesteld op het slag middelpunt. Het kan instelgesteld worden op elke positie tot 100% van een slag.

General Controls Hydramotor Gasklep AH14 / V710

De Hydramotor AH14 / V710 actuator heeft een aparte aan-uit en is elektro-hydraulisch. Het is voor gebruik in combinatie met veiligheidsafsluiters in semi-automatische gasgestookte enkele brander, boiler en oven toepassingen.

General Controls Hydramotor Gas Valve AH14 / V710

General Controls Hydramotor S107372 Actuator Onderdelen Kit

De Hydramotor S107372 Actuator Onderdelen Kit voor HO Hydramotor gas afsluiters is ontworpen voor gebruik met HO-serie Hydramotor gasklep lichamen. Het laat interchangeabillity van actuatoren zonder het verwijderen van de bestaande HP afsluiter uit de leiding. Bestaat uit een nieuwe verbeterde AH13 aandrijving en afsluiter kapconstructie samen met alle benodigde onderdelen.

De Hydramotor S107372 heeft een optionele auxiliairy schakelaar yo bedienen op elke positie van een beroerte.

De Hydramotor S107372 vervangende kit wordt geleverd in verschillende modellen: HO4A231, HO4A232, HO4A234, HO4A252 en HO4A254.

General Controls Hydramotor S107372 Actuator Replacement Kit

General Controls Hydramotor H117 Brandstof Gasklep

De Hydramotor H117 Brandstof Gasklep is een normaal gesloten combinatie van Hydramotor actuator en veiligheidsuitschakeling / controle gasklep. Het wordt gebruikt voor commerciële en industriële branders in toepassingen zoals ovens, drogers, drogers, conversie branders en kachels.

De gietijzeren afsluiter zorgt voor een hoge doorstroming en zelfreinigende werking. De zachte kunststof zitting en integrale, heavy-duty veer sluit de klep direct strak bij een eventuele onderbreking, in een seconde of minder.

De Hydramotor H117 is een self-contained, hermetisch afgesloten, elektrohydraulische aandrijving en biedt een vermogen van 200 pond. Het bestaat uit een motor / pomp unit ondergedompeld in olie, wat minder slijtage met zich meebrengt en derhalve ook minder service nodig heeft, en een pull-zuigertype.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

General Controls Válvulas de gas Hidramotor H117

General Controls Hydramotor H118 Brandstof Gasklep

De General Controls Hydramotor H118 Brandstof Gasklep is een normaal gesloten combinatie van Hydramotor actuator en veiligheidsuitschakeling / controle gasklep. Het wordt gebruikt voor commerciële en industriële branders in toepassingen zoals ovens, drogers, drogers, conversie branders en kachels.

De gietijzeren afsluiter zorgt voor een hoge doorstroming en zelfreinigende werking. De zachte kunststof zitting en integrale, heavy-duty veer sluit de klep direct strak bij een eventuele onderbreking, in een seconde of minder.

De Hydramotor H118 is een self-contained, hermetisch afgesloten, elektrohydraulische aandrijving en biedt een vermogen van 200 pond. Het bestaat uit een motor / pomp unit ondergedompeld in olie, wat minder slijtage met zich meebrengt en derhalve ook minder service nodig heeft, en een pull-zuigertype.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

General Controls Hydramotor H137 Brandstof Gasklep

De Hydramotor H137 Brandstof Gasklep is een twee-weg, normaal gesloten, veiligheidsafsluiter voor een onderhoudsvrije, elektrohydraulisch , aan-uit regeling t.b.v. verbrandingsgas voor ketels, industriële ovens, drogers, grote conversie branders, luchtverwarmers en soortgelijke toepassingen.

General Controls Hydramotor H137 Brandstof Gasklep

General Controls Hydramotor HV11, HV12, HV15 en HV62

De Hydramotor HV11 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen lichaam. De HV11 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing .

General Controls Hydramotor HV11, HV12, HV15 and HV62

General Controls Hydramotor H30/H35

De Hydramotor H30/H35 zijn elektrohydraulische , lineaire actuatoren . Ze beschikken over een volledig self-contained , verzegeld , hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder container zowel zuiger / schacht assemblage en terugkeren voorjaar .

General Controls Hydramotor Actuator H10 / H25

De Hydramotor Actuator H10 / H25 is een fail-safe elektrohydraulische lineaire actuator. Ze beschikken over een volledig self-contained, verzegelde, hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder die zowel de zuiger/as als de terugslagveer bevat.

De Hydramotor H10/H25 serie zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

H10 en H25 uit de hydramotor serie zijn beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H10/H25 serie extreme betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H10 en H25 serie zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H10 of H25 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

General Controls Hydramotor Actuator H10 / H25

General Controls Hydramotor Actuator H11 series

De Hydramotor Actuator H11 is een twee positie, terugklepveer trek-type schacht die terugtrekt bij stroominschakeling en terugschiet bij verlies van stroom.

De Hydramotor H11 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H11 van hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H11 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H11 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H11 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

General Controls Hydramotor Actuator H11

General Controls Hydramotor Actuator H24

De Hydramotor H24 serie is een twee-positie, lock-in-laatste positie, pull-type. De as trekt terug zodra stroomtoevoer actief is, lock-in-laatste positie bij stroomuitval, veerteruggang wanneer overdrukklep wordt bekrachtigd. Normaal gesloten ontlastklep onafhankelijk van motorcircuit bedraad.

De Hydramotor H24 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H24 van Hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H24 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H24 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H24 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

General Controls Hydramotor Actuator H24

General Controls Hydramotor H113 Series

Het gepatenteerde ontwerp van de Hydramotor H113 serie bevat een aluminium behuizing met daarin twee verschillende afsluitkleppen en een nieuwe waterdichte Hydramotor actuator. Een facultatieve en gepatenteerd Posi-Bewijs systeem dynamisch test de strakheid van de klepverzegeling en voert een zelftest uit automatisch bij het opstarten van het systeem.

De gepatenteerde dubbele blok ventiel van de Hydramotor H113 bevat de volgende unieke kenmerken :

 • Twee afsluiters binnen een lichaam vermindert gashoeveelheid en kosten
 • Twee onafhankelijke bedieningsassen bereiken klep sluiting
 • Uniek flens ontwerp maakt installatie en onderhoud gemakkelijk
 • Inlaatzeef voorkomt dat vuil klepsluiting belemmert en verbetert levensduur van  afdichting
 • Handmatige tester of optionele Posi-Bewijs systeem controleert integriteit van de zetelsluiting
 • Visuele positie indicatie van beide kleppen is standaard.
 • Standaard ventiel constructie gebruikt siliconenvrije glijmiddelen
 • Brede waaier van buis maten 3 /4 ” tot 3 “
 • Maximaal toelaatbaar drukverschil tot 25 PSI .

De nieuwe Hydramotor actuator bevat twee afzonderlijke middelen voor het loslaten van de aandrijfas wanneer stroom er af gaat. De actuator behuizing is waterdicht, Stofdicht, Driptight en elimineert kosten met betrekking tot de opslag van afzonderlijke actuatoren.

Indien u meer informatie over de Hydramotor H113 klep wilt kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com. Naast de Hydramotor H113 klep kunnen we alle andere Hydramotor series ook leveren.

General Controls Hydramotor H113 Series

General Controls Hydramotor H12, H15 en H62

De Hydramotor H11 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen lichaam. De H11 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing .

De Hydramotor H12 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen Berhuizing. De H12 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor H15 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een stalen legering behuizing. De H15 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor H62 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een carbon stalen behuizing. De H62 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls . Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

General Controls Hydramotor H12, H15 and H62

General Controls Hydramotor AH90 / NH90

De AH90 / AH-90 en NH90 / NH-90 Hydramotors serie zijn elektro-hydraulische aandrijvingen. De aandrijvingen worden op grote schaal gebruikt in de kerncentrales. Ze bieden kritische veiligheidsfuncties aan zoals ventiel en demper werking. De Hydramotor AH90 / NH90 serie is zeer betrouwbaar, maar regelmatig onderhoud en revisie is erg belangrijk.

Regelmatig onderhoud en reparatie van de Hydramotor AH-90 / NH-90 serie zullen bepaalde problemen, die anders zouden leiden tot een overtreding of afsluiten, aanzienlijk verminderen. ITT Controls kan de benodigde onderdelen van de hydramotor AH90/NH90 serie leveren en kan zelfs de complete aandrijving leveren.

De AH90 en NH90 Hydramotor serie lineaire aandrijvingen beschikken over een volledig self-contained, hydraulisch systeem dat integraal is gekoppeld aan een hydraulische cilinder. De positieve, stevige positionering van de actuatoren zijn ideaal voor een efficiënte en precieze lineaire controle van de kleppen, dempers, lamellen, en een breed scala van andere apparatuur die een operationele stuwkracht hebben van maximaal £ 1.500. (680 kg) 3.000 lbs (1,360 kg), of £ 4000. (1.800 kg).

De AH-90 en de NH-90 Hydramotor serie lineaire aandrijvingen is gekwalificeerd als klasse IE , veiligheidsapparatuur voor kernenergie centrales in overeenstemming met IEEE-standaarden 323, 344, 382, en 627.

Andere Types van de General Controls Hydramotor AH series zijn: General Controls AH90, AH-90, AH91, AH-91, AH92, AH-92, AH93, AH-93, AH94, AH-94, AH95, AH-95, AH96, AH-96, AH97, AH-97, AH98, AH-98 en AH99, AH-99.

Andere types van de General Controls Hydramotor nh series zijn : General Controls nh90, nh-90, nh91, nh-91, nh92, nh-92, nh93, nh-93, nh94, nh-94, nh95, nh-95, nh96, nh-96, nh97, nh-97, nh98, nh-98 en nh99, nh-99.

General Controls Hydramotor AH90 / NH90

ITT General Controls Gasklep Motoren

ITT Controls levert ook universele gasklepmotoren van ITT General Controls. Tevens ook de vervangingsapparatuur van deze modellen. Deze gasklepmotoren zijn inmiddels uit productie maar zijn nog steeds te verkrijgen bij ITT Controls.

Deze elektrohydraulische motor dient ter vervanging van de motoren van alle bestaande en voorgaande series elektrohydraulische gasafsluiters van 3/4″ tot 3″ geschroefd en geflensd.

Verschillende Gasklep motor series zijn:

 • ITT General Controls SH-110
 • ITT General Controls SH-120
 • ITT General Controls SH-160
 • ITT General Controls SH-210
 • ITT General Controls SH-220
 • ITT General Controls SH-230
 • ITT General Controls SH-240
 • ITT General Controls SH-260
 • ITT General Controls SH-360
 • ITT General Controls SH-460
 • ITT General Controls SH-480

 

 • ITT General Controls SH-H110
 • ITT General Controls SH-H120
 • ITT General Controls SH-H160
 • ITT General Controls SH-H210
 • ITT General Controls SH-H220
 • ITT General Controls SH-H230
 • ITT General Controls SH-H240
 • ITT General Controls SH-H260
 • ITT General Controls SH-H360
 • ITT General Controls SH-H460
 • ITT General Controls SH-H480

 

 • ITT General Controls SH-HE110
 • ITT General Controls SH-HE120
 • ITT General Controls SH-HE160
 • ITT General Controls SH-HE210
 • ITT General Controls SH-HE220
 • ITT General Controls SH-HE230
 • ITT General Controls SH-HE240
 • ITT General Controls SH-HE260
 • ITT General Controls SH-HE360
 • ITT General Controls SH-HE460
 • ITT General Controls SH-HE480

 

 • ITT General Controls HOV110
 • ITT General Controls HOV120
 • ITT General Controls HOV160
 • ITT General Controls HOV210
 • ITT General Controls HOV220
 • ITT General Controls HOV230
 • ITT General Controls HOV240
 • ITT General Controls HOV260
 • ITT General Controls HOV360
 • ITT General Controls HOV460
 • ITT General Controls HOV480

 

 • ITT General Controls HO110
 • ITT General Controls HO120
 • ITT General Controls HO160
 • ITT General Controls HO210
 • ITT General Controls HO220
 • ITT General Controls HO230
 • ITT General Controls HO240
 • ITT General Controls HO260
 • ITT General Controls HO360
 • ITT General Controls HO460
 • ITT General Controls HO480

 

 • ITT General Controls GH110
 • ITT General Controls GH120
 • ITT General Controls GH160
 • ITT General Controls GH210
 • ITT General Controls GH220
 • ITT General Controls GH230
 • ITT General Controls GH240
 • ITT General Controls GH260
 • ITT General Controls GH360
 • ITT General Controls GH460
 • ITT General Controls GH480

 

 • ITT General Controls UHO110
 • ITT General Controls UHO120
 • ITT General Controls UHO160
 • ITT General Controls UHO210
 • ITT General Controls UHO220
 • ITT General Controls UHO230
 • ITT General Controls UHO240
 • ITT General Controls UHO260
 • ITT General Controls UHO360
 • ITT General Controls UHO460
 • ITT General Controls UHO480

 

 • ITT General Controls SHO110
 • ITT General Controls SHO120
 • ITT General Controls SHO160
 • ITT General Controls SHO210
 • ITT General Controls SHO220
 • ITT General Controls SHO230
 • ITT General Controls SHO240
 • ITT General Controls SHO260
 • ITT General Controls SHO360
 • ITT General Controls SHO460
 • ITT General Controls SHO480

Indien u meer informatie wenst over bovenstaande gasklepmotoren van ITT General Controls neem dan contact op met ITT Controls via contact@ittcontrols.com

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact