Barton Model 351, 352 en 353 Liquid Level Systemen biedt nauwkeurige hydraulische overbrenging van een proces voor het meten van het niveau van vloeistoffen in een vat. Het gesloten systeem van de Barton 351, 352 en 353 modellen wordt meestal gemonteerd buiten het vat. Drijvers, hendels, pennen en andere mechanische onderdelen die vatbaar zijn voor verontreiniging of slijtage zijn niet vereist. Omdat het basissysteem wordt geactiveerd bij de media, is lokale indicatie mogelijk zonder externe voeding. Barton Vloeistofpeilsensoren kunnen worden gekocht als een component van een factorybuilt systeem, of als onderdeel van een ter plaatse geïnstalleerd systeem. Verzegelde sensorsystemen zijn er in de volgende configuraties :

Voor toepassingen met corrosieve vloeistoffen of tank temperaturen boven 200°F (95°C), is een dual-sensor configuratie aanbevolen. Voor toepassingen waarbij ongewone vulvereisten vanwege vloeistofvolumes of hoge omgevingstemperaturen, is een Barton Model 353 systeem aanbevolen. Barton Model 353 kan worden ontworpen met een of twee sensoren.

• een enkele sensor systeem (Barton Model 351)
• een dual-sensorsysteem (Barton Model 352)

Barton Model 351 Liquid Level System
De Model 351 bestaat uit een enkele verwijzing sensor verbonden door capillaire buis naar een Barton drukverschil Unit (DPU). Hydraulische vloeistof wordt opgesloten in de sensor en de capillaire buis, waardoor de noodzaak voor extra leidingen niet aanwezig is.

Barton Model 352 Liquid Level System
De Model 352 bestaat uit twee referentie sensoren verbonden door capillaire buis naar een Barton DPU.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact