Barton weerbestendig Model 289A en het explosieveilige Model 291B zijn drukverschil aangeeft. De 289A heeft een NEMA-4 waterdichte gegoten aluminium behuizing (afgewerkt met een weerbestendige zwarte epoxyhars verf). De lensdop is bevestigd in de ring met een elastomeer ring om de mogelijkheid van een onvoorziene breuk te verkleinen. Deze ring fungeert ook als een afdichting tussen de ring en de behuizing van deze modellen die voor een vocht-, rook-en stofvrije atmosfeer zorgen voor de indicator en het schakelmechanisme.

Schakelaars en alle instellingen van het Barton Model 289A en 291B zijn gemakkelijk toegankelijk wanneer de deksel wordt verwijderd. De ingebouwde switches geven energie af aan de single of dual alarm circuits als de gemeten drukverschillen overschreden worden bij vooraf aangegeven grenzen. Deze limieten kunnen ingesteld worden op maximum, minimum, of beide.

Barton Model 291B heeft een explosieveilige behuizing die is gecertificeerd voor klasse I, divisie 1, groep B, C & D service. De grote omslag lens zorgt voor een maximale leesbaarheid van de display-aanwijzer.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact