Barton MODELLEN 288A/288C/290D kunnen een of twee alarmswitches hebben. Elke schakelaar kan worden aangesloten en werken als normaal open of normaal gesloten. De direct-set schakelkontakten zijn verstelbaar over een schaal bereik van 5-95 % nominaal.

De weerbestendige modellen 288A , 288C , en de explosieveilige Model 290D van Barton zijn DP Indicating Switches. De 288A en 288C hebben een NEMA-4 waterdichte gegoten aluminium behuizing (afgewerkt met een weerbestendige zwarte epoxy verf). De lensdop is bevestigd in de ring met een elastomeer ring om de mogelijkheid van een onvoorziene breuk te verkleinen. Deze ring fungeert ook als een afdichting tussen de ring en de behuizing die voor een vocht -, rook- en stofvrije atmosfeer zorgen voor de indicator en het schakelmechanisme. Barton Model 290D heeft een explosieveilige berhuizing die is gecertificeerd voor klasse I, divisie 1, groep B, C & D service. De grote omslag lens zorgt voor een maximale leesbaarheid van de display-aanwijzer.

Schakelaars en alle instellingen zijn gemakkelijk toegankelijk wanneer de deksel wordt verwijderd. De ingebouwde switches geven energie als de gemeten drukverschillen worden overschreden, vastgesteld door vooraf bepaalde grenzen. Deze limieten kunnen ingesteld worden op maximum, minimum, of beide.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact