Het hart van de DP-gestuurde instrumenten is de ruige Barton Drukverschil Unit (DPU) – met een met vloeistof gevulde balg en torque tube bewezen design. Opname en Controle modellen zijn ook verkrijgbaar met druk of temperatuur actuatoren.

Barton Model 274A, 335A, 335P, 335T en 338E zijn pneumatische instrumenten. Het bestaat uit de productlijn van pneumatische zenders en aandicatie instrumenten of het opnemen van controllers. Alle Barton 274A, 335A, 335P, 335T en 338E modellen zijn ontworpen om aan de meest strenge en hoge eisen voor de Olie & Gas Production, US Navy Shipboard en Process Plant toepassingen, te voldoen.

Pneumatische Zenders (Standard DP en Linear-met-Flow)
• Barton Model 274A – DP Zenders
• Bediening door Barton M199
• Robuuste , weerbestendige , Niet corrosieve behuizing
• Continue Zuivering (pilot klep en mondstuk uitlaat binnen)
• Operatie Span traploos instelbaar (100 – 20%)
• Verstelbare Suppression (tot 80 % van het bereik)
• Grote klep relais (geen behoefte aan secundaire booster)
• Span traploos instelbaar (tot 20 % van het bereik)
• Luchtverbruik (bij saldovoorwaarde) 0,05 scfm max

Bedieningsrichting Units:
Barton ® pneumatische transmitters worden bediend door de M199 Drukverschil Unit (DPU) die ook beschikbaar is in een NACE-gecertificeerde versie.

Behuizingen van de Barton Model 274A, 335A, 335P, 335T en 338E:
Barton pneumatische zenders zijn ondergebracht in een robuuste, weerbestendige behuizing speciaal geschikt voor gebruik in corrosieve rook omgevingen.

Verzendeenheid:
Veranderingen in DP worden mechanisch overgebracht die een kleine constante nozzle dekt. Elke wijziging in de positie van de flap zal direct veranderen in druk van het mondstuk, die op zijn beurt de werking van de 2 kleppen middels een evenwichtig relais verhoogt of verlaagt. Een gekalibreerde balgconstructie bediend door de uitgangsdruk dient om de flap mechanisme verplaatsen en opnieuw een evenwichtstoestand te brengen. Het relais wordt niet beïnvloed door veranderingen in uitgangsdruk en dit maakt het mogelijk om een praktisch constante spuitstukdruk op elk uitgangsdruk behouden.

Operating Span / Onderdrukking (Linear – met – DP units):
De operating span is traploos instelbaar van 100-20 % van de DP reeks. Zo kan een eenheid met een drukbereik van 0-100″ wc worden ingesteld op een 3-15 PSI (207 mbar – 1 bar) uitgangssignaal (direct of omgekeerd) voorzien in een overspanning 0-20 ” wc 0-100 ” wc (0,50 mbar tot 0-248 mbar) bereik. De overspanning kan worden verplaatst binnen het bereik van het drukverschil eenheid door onderdruk op te voeren tot 80% van het bereik.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact