De Hydramotor H24 serie is een twee-positie, lock-in-laatste positie, pull-type. De as trekt terug zodra stroomtoevoer actief is, lock-in-laatste positie bij stroomuitval, veerteruggang wanneer overdrukklep wordt bekrachtigd. Normaal gesloten ontlastklep onafhankelijk van motorcircuit bedraad.

De Hydramotor H24 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H24 van Hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H24 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H24 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H24 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact