ITT BARTON ® Floco ® en Flotrac ® meters zijn ontworpen voor ruwe aardolie producties. De Floco F-serie meter heeft zich bewezen als een veelzijdig apparaat dat presteert in een breed scala van vloeistoffen met een hoge viscositeit. De producten van Barton zijn ideaal voor gebruik met olie en vet, verf en coatings en zelfs paraffine.  De Flotrac meter is een extreem duurzame meter die nauwkeurige, hoge-druk metingen van lage viscositeit vloeistoffen biedt.

De Flotrac meter is ontworpen voor het mechanisch meten van volumes van lage viscositeit vloeistoffen die stromen onder hoge druk. Het maakt gebruik van de unieke “constrained vortex’ principe om een nauwkeurige meting te bieden over een 10:01 bereik. De speciale configuratie van de doseerkamer dwingt stromen in een aantal wervels, waardoor de rotor roteert in een directe verhouding tot de stroomsnelheid. De twee vloeistoffen worden daarna samengevoegd bij de uitlaatpoort.

De Floco Serie F Meter van Barton is een positieve verplaatsingsmeter met een uniek rotor ontwerp dat een duurzame nauwkeurigheid biedt zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Het meet viskeuze, wasachtige, bijtende en schurende vloeistoffen met ± 1% maximale nauwkeurigheid. De F-serie meter meet vloeistof door het scheiden van het in gelijke porties en ze te tellen.

Barton Floco meters zijn uniek in haar soort en bieden de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Producten zijn:

model 308
Floco FRA
Flotrac Meter
F-500
F-2500
F-Series

Extra product images

Barton Model 308 Electrische Transmitter Barton Floco FRA Automatische Sampler Barton F500 Floco Positive Displacement Meters Barton MODEL 306 Flotrac® Meter

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact