De Hydramotor HV11 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen lichaam. De HV11 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing .

De Hydramotor HV12 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen Berhuizing. De HV12 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor HV15 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een stalen legering behuizing. De HV15 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor HV62 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een carbon stalen behuizing. De HV62 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls . Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact