De Hydramotor H30/H35 zijn elektrohydraulische , lineaire actuatoren . Ze beschikken over een volledig self-contained , verzegeld , hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder container zowel zuiger / schacht assemblage en terugkeren voorjaar .

De positieve , stevige positionering Hydramotor H30/H35 actuatoren zijn ideaal voor een efficiënte en nauwkeurige lineaire controle van de kleppen, dempers , lamellen en een breed scala van andere apparatuur die een operationele stuwkracht van maximaal 2.600 pond en een uitgaande as verlenging van maximaal 2 5/8 inch .

De Hydramotor H30/H35 serie aandrijvingen zijn het resultaat van 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, fabricage en onderhoud elektrohydraulisch aangedreven actuatoren.

Hydramotor H30/H35 units zijn verkrijgbaar in zowel push of krachtslag trekken , met een keuze uit de lente – return of lock-in – laatste positie na verlies van macht .

De lock-in – laatste positie versie kan de gebruiker zelfstandig de controle van de terugkeer van de aandrijfas aan de spanningsloze positie na het verlies van de macht .

De Hydramotor veerteruggang versie biedt de gebruiker ‘ fail-safe ‘ operatie . De interne cilinder veer de aandrijfas naar zijn spanningsloze positie bij stroomuitval.

Praktijkervaring heeft bewezen de Hydramotor H30/H35 serie uiterst betrouwbaar zijn. Kwaliteit ontwerp, de bouw en materialen zorgen voor minimale dienstverlening eisen en een langere levensduur.

De complete Hydramotor H30/H35 serie bestaat uit: Hydramotor H30, Hydramotor H31, Hydramotor H34 en Hydramotor H35

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact