De Hydramotor H137 Brandstof Gasklep is een twee-weg, normaal gesloten, veiligheidsafsluiter voor een onderhoudsvrije, elektrohydraulisch , aan-uit regeling t.b.v. verbrandingsgas voor ketels, industriële ovens, drogers, grote conversie branders, luchtverwarmers en soortgelijke toepassingen.

De zelfstandige Hydramotor actuator is een krachtige, pull-type, hydraulische ram die een uitgaande kracht van 1.400 pond benodigt om de klep volledig te openen. Bij onderbreking gaan twee redundante overdrukventielen automatisch hydraulische druk dumpen en sluit de klep in een seconde. De Hydramotor H137 bestaat uit een motor/pomp unit ondergedompeld in olie wat minder slijtage en behoefte aan service betekent.

De Hydramotor H137 is een gietijzeren – behuizing met nitril zitting en aluminium afwerking. Trekkracht van de Hydramotor aandrijving brengt een hefboom (geeft mechanisch voordeel) in beweging en gasdruk zal de klep openen waardoor een directe gasstroom ontstaat.

Elke Hydramotor H137 is uitgerust met een standaard SPDT schakelaar, die wordt bedient in de volledig open (spannings) positie. De H137 Klep is voorzien van een klep afdichting overtravel interlock schakelaar die kan worden aangesloten bij opstart of pre-ontsteking interlock circuit om supervisie over de afsluiter te houden in gesloten stand (FM Bewijs van dichting) mogelijk te maken.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls . Indien u niet weet welke soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact