De Hydramotor Actuator H10 / H25 is een fail-safe elektrohydraulische lineaire actuator. Ze beschikken over een volledig self-contained, verzegelde, hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder die zowel de zuiger/as als de terugslagveer bevat.

De Hydramotor H10/H25 serie zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

H10 en H25 uit de hydramotor serie zijn beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H10/H25 serie extreme betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H10 en H25 serie zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H10 of H25 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact