ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Dia-Flo. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en de membraamafsluiters worden vaak aangemerkt als werkpaarden en basis van het totale productaanbod.

De producten van Dia-Flo zijn duurzaam, betrouwbaar en ontworpen voor zware werkomgevingen in de chemische industrie, waterbehandeling, bestrijding van verontreiniging, voedsel en drank, mijnbouw, farmaceutische industrie, papier industrie en energie industrie.

De kleppen van Dia-Flo zijn vernieuwend, kosteneffectief en veelzijdig. Dit is dan ook de reden dat ITT Controls deze producten en onderdelen levert. De membraamafsluiters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals, metaal, kunststof, plastic, rubber en glas voeringen. De membraamafsluiters zijn te krijgen in een handmatige en een geautomatiseerde versie.

ITT Controls  adviseert, levert onderdelen, repareert en doet onderhoud aan producten in de petrochemische- en procesindustrie. De kracht van ITT Controls zit hem in de kennis van de producten zoals Dia-Flo. Ook voor elektrische, hydraulische en pneumatische systemen. ITT Controls denkt mee om maatwerk producten te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

ITT Controls levert onder andere warmtepompen, grondwaterpompen, gasmeters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, handmatige kleppen en filters, drukschakelaars, combinatie controles en onderdelen van Dia-Flo, elektronische vlamdetectie en controle, pilot branders en branders, verdere ontsteking-en regelapparatuur, thermo-elektrische beveiligingen, verwarming controllers comfortbediening en meet-en testapparatuur en vrijwel alle andere producten die men terugvindt in de olie- en gasindustrie.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accesoires van Dia-Flo neem dan contact op met de verkoop afdeling via contact@ittcontrols.com

Website: www.dia-flo.com

Dia-Flo Kleppen en Actuators

ITT Controls levert ook Afsluiters en actuatoren gemaakt door Dia-Flo. Dia-Flo producten zijn robuust, duurzaam en gaan lang mee. Dia-Flo producten hebben een levensduur van 20 plus jaren als het goed onderhouden wordt. De Dia-Flo ventielen zijn ontworpen voor zware toepassingen in de chemische industrie, mijnbouw, energieopwekking, pulp en papier en waterzuiveringsindustrie. Dia-Flo kleppen worden gebruikt om media te geleiden dat corrosieve, erosieve of stoffen die de neiging hebben om te verstoppen bevat.

ITT Controls kan u adviseren met verschillende Dia-Flo kleppen. Verschillende Dia-Flo Afsluiters en actuatoren zijn:

Dia-Flo diverse producten en accesoires

ITT Controls levert ook Afsluiters en actuatoren gemaakt door Dia-Flo. Dia-Flo producten zijn robuust, duurzaam en gaan lang mee. Dia-Flo producten hebben een levensduur van 20 plus jaren als het goed onderhouden wordt. De Dia-Flo ventielen zijn ontworpen voor zware toepassingen in de chemische industrie, mijnbouw, energieopwekking, pulp en papier en waterzuiveringsindustrie. Dia-Flo kleppen worden gebruikt om media te hanteren dat corrosieve, erosieve of stoffen die de neiging hebben om te verstoppen bevat.

ITT Controls kan u adviseren met verschillende Dia-Flo kleppen. Verschillende Dia-Flo accesoires voor afsluiters en actuatoren zijn:

  • Dia-Flo Handwheel
  • Dia-Flo Handwheel Locking Device
  • Dia-Flo Chainwheel operated
  • Dia-Flo Direct Loaded Bonnet
  • Dia-Flo Extended Stem
  • Dia-Flo Positioner
  • Dia-Flo Limit Switch
  • Dia-Flo Filter Regulator
  • Dia-Flo Transducer

Indien u meer informatie wenst over bovenstaande accesoires van Dia-Flo neem dan contact op met ITT Controls via contact@ittcontrols.com.

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact