DGC Controls Veiligheid Uitschakeling Gasafsluiters zijn er in verschillende soorten.

K3A4 & 5 serie twee-weg, normaal gesloten, direct werkende gas magneetventielen leveren aan-uit regeling van de brandstof gasstroom in apparatuurtoepassingenvan commerciële en industriële verbrandingsprocessen.

K3A 4 & 5 ventielen zijn verkrijgbaar in lijn maten tot 1 “NPT , druk tot 10 psi, en operationele spanningen tot 240 VAC, en zijn getest en goedgekeurd door IAS (een AGA en CGA joint venture) als veiligheid afsluiters goedgekeurd voor FMRC en UL.

De K3A4 & 5 serie magneetventielen gebruiken Nitril afdichtingscomponenten en een veerbelaste plunjer om verdichting te verzekeren, een gegoten aluminium klep en bovendeel voor duurzaamheid, en een 10-watt – epoxy ingekapseld Klasse F vocht – en schimmel -resistente spoel voor optimale levensduur. De behuizing kan 360 graden draaien voor gemakkelijke aansluiting.

K3A6 Servogestuurde en K3A7 Direct Operated Solenoid gas afsluiters bieden aan-uit regeling van de brandstof gasstroom in commerciële en industriële toepassingen met verbranding. K3A6 en K3A7 ventielen zijn verkrijgbaar in lijn maten tot 1 1/2 ” NPT, druk tot 5 psi, en operationele spanningen tot 240 VAC, en zijn getest en goedgekeurd door IAS als veiligheid afsluiters goedgekeurd (een AGA en CGA gezamenlijke onderneming) FMRC en UL.

S261 Veiligheid afsluiters zijn indirect werkende, diafragmatype magneetventielen, vaak gebruikt voor veiligheid afsluiting van condensaatvrije brandbare gassen.

SV311 Series Pilot Uitschakeling Gas Afsluiters zijn direct werkende afsluiters en ontworpen om de stroom van de brandstof gas aan de pilot van commerciële en industriële gasbranders beheersen. In geval van een stroomonderbreking sluiten ze automatisch.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact