De Hydramotor Actuator H11 is een twee positie, terugklepveer trek-type schacht die terugtrekt bij stroominschakeling en terugschiet bij verlies van stroom.

De Hydramotor H11 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H11 van hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H11 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H11 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H11 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact