DGC Controls VerbrandingscontrolesDGC Controls ThermopilotDGC Controls Hydramotor Actuator H11 seriesDGC Controls Olie - Stoom - Vloeistof KleppenDGC Controls Hydramotor AH90 / NH90DGC Controls Diverse ModellenDGC Controls ThermopilotDGC Controls Solenoide 2-Weg KleppenDGC Controls Hydramotor Gasklep AH14 / V710DGC Controls VerbrandingskleppenDGC Controls Solenoide 2-Weg KleppenDGC Controls Hydramotor H137 Brandstof GasklepDGC Controls Diverse ModellenDGC Controls ThermopilotDGC Controls Hydramotor H30/H35DGC Controls Hydramotor Gasklep AH14 / V710DGC Controls Hydramotor Actuator H24DGC Controls Solenoide 2-Weg KleppenDGC Controls Hydramotor AH4 / V710DGC Controls Gas Ventilatie Kleppen

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van DGC Controls. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen.

ITT Controls adviseert, levert onderdelen, repareert en doet onderhoud aan producten in de petrochemische- en procesindustrie. De kracht van ITT Controls zit hem in de kennis van de producten zoals DGC Controls. Ook voor elektrische, hydraulische en pneumatische systemen. ITT Controls denkt mee om maatwerk producten te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

Het onderbreken van werkzaamheden doordat iets defect is van DGC Controls of omdat er onderhoud nodig is op DGC Controls producten betekent extra werk voor alle betrokkenen. Het is dus belangrijk dat een dergelijke pauze van werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Daar komt ITT Controls bij kijken. Doordat we adequaat kunnen reageren op elke situatie en snel producten en onderdelen kunnen leveren zijn wij de partner op het gebied van de petrochemische- en procesindustrie.

ITT Controls levert onder andere warmtepompen, grondwaterpompen, gasmeters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, handmatige kleppen en filters, drukschakelaars, combinatie controles en DGC Controls, elektronische vlamdetectie en controle, pilot branders en branders, verdere ontsteking-en regelapparatuur, thermo-elektrische beveiligingen, verwarming controllers comfortbediening en meet-en testapparatuur en vrijwel alle andere producten die men terugvindt in de olie- en gasindustrie.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accesoires van DGC Controls producten neem dan contact op met de verkoop afdeling via contact@ittcontrols.com

Website: www.dgc-controls.com

DGC Controls Solenoide 2-Weg Kleppen

DGC Controls 2-weg magneetventielen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een algemeen doel voor drukken tot 1050 psi. Bij uitstek geschikt voor wasserij en stomerij machines, lasapparatuur, aardolie-industrie, snijbranden, etc. DGC Controls kleppen zijn geschikt voor stoom alsmede voor vloeistoffen en gassen. De DGC Controls kleppen kunnen in elke positie worden gemonteerd. Normaal gesloten en normaal open modellen zijn beschikbaar.

DGC Controls Solenoide 2-Weg Kleppen

DGC Controls Solenoide 3-Weg kleppen

Het werkpaard van de DGC Controls Valve is de 3-weg klep familie. Deze kan een veel hogere druk en debiet capaciteit verdragen dan haar zuster kleppen. Het kan in elke positie met bubble tight shut-off worden gemonteerd. De DGC Controls 3-weg ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende stroom modi: normaal gesloten, normaal open, directional, universeel en uitlaat-naar-lucht.

DGC Controls Solenoide 3-Weg kleppen

DGC Controls Special Purpose Kleppen

DGC Controls Special Purpose Afsluiters zijn schok en vibratie bestendig. De PV1C magneetventielen zijn ontworpen om te functioneren onder de ruige omstandigheden van de weg. Acceleratie: 25G ‘s. Speciaal ontworpen om zowel benzine- of hoge druk butaan / propaan gas te behandelen, de DGC Controls PV1C is geschikt voor dual fuel controle en biedt een veilige en comfortabele bediening in systemen waar brandstof in-en uitgeschakeld wordt met een contactslot. Betrouwbaar onder moeilijke omstandigheden. zoals schokken en vibraties zoals die zich voordoen bij toepassingen van vrachtwagens en bussen.

DGC Controls Special Purpose Kleppen

DGC Controls Verbrandingscontroles

DGC Controls biedt een rijke keuze aan verbrandingcontroles voor verschillende soorten configuraties. Bijvoorbeeld alle soorten gasgestookte verwarmingen, warme luchtovens, ketels, industriële branders en luchtverhitters in huishoudelijke en commerciële installaties.

DGC Controls Verbrandingscontroles

DGC Controls lineaire en roterende aandrijvingen

DGC Controls DL64/DL66 serie zijn krachtig, elektrische lineaire actuatoren ontwikkeld voor het omzetten van handmatig bediende apparatuur op afstand handmatige bediening of automatische aan-uit, drijvend, of proportionele regeling. Veelzijdige montage van de aandrijving maakt een gemakkelijke aanpassing aan de bestaande apparatuur in het veld zonder de klep of breuklijnen te verwijderen.

DGC Controls lineaire en roterende aandrijvingen

DGC Controls Thermopilot

DGC Controls heeft veilige elektrische bliksem contact-apparaten met een automatische uit-functie. Verschillende soorten modellen voor montage op afstand of handmatige reset plug-in types met vier polige connectoren voor directe montage op afsluiters. Single paar of pilot generator bediend.

DGC Controls Thermopilot

DGC Controls Diverse Modellen

DGC Controls heeft vele klep productsoorten en accesiores. ITT Controls kan al deze producten leveren voor verschillende doeleinden.

DGC Controls Diverse Modellen

DGC Controls Gasafsluiters

DGC Controls Veiligheid Uitschakeling Gasafsluiters zijn er in verschillende soorten.

DGC Controls Gasafsluiters

DGC Controls Gas Ventilatie Kleppen

DGC Controls Gas Ventilatie Afsluiters zijn er in verschillende modellen.

DGC Controls Gas Ventilatie Kleppen

DGC Controls Olie – Stoom – Vloeistof Kleppen

DGC Controls Olie / Stoom / Vloeibare Veiligheidsafsluiters zijn er in verschillende soorten en modellen. ITT Controls aviseeert en levert u het juiste product voor uw specifieke situatie.

DGC Controls Olie - Stoom - Vloeistof Kleppen

DGC Controls Verbrandingskleppen

De magneetventielen  van ITT General Controls zijn ontworpen om de stroom van brandstof gassen in industriële en commerciële gasbrander systemen te controleren. De kleppen zijn geschikt voor hoofdlijn, pilotlijn en ontluchtingstoepassingen. Branderkleppen zijn ontworpen om vloeibaar petroleum gas (propaan) te verwerken in zowel vloeibare als gasvormige situaties. Series 8030, 8040, 8044 en 8262 zijn direct werkende constructies. Series 8042, 8043, 8210, 8214 en 8215 kleppen zijn interne pilot constructies.

DGC Controls Verbrandingskleppen

DGC Controls Hydramotor AH4 / V710

Hydramotor gas afsluiters zijn met of zonder klep afdichting overtravel interlock (FM bewijs van afsluiting). Voor on-off hoofdlijn gas controle. Langzame of snelle opening modellen met veerteruggang uitschakeling van minder dan een seconde voor ketels, ovens en alle soorten gasgestookte commerciële en industriële branders.

DGC Controls Hydramotor AH4 / V710

DGC Controls Hydramotor Gasklep AH8 / V710

De Hydramotor gasklep AH8 / V710 is een doseer-controle met lage vuur positionering. Het is een lijn-spanningsctuator die het toelaat limiet en veiligheid controles rechtstreeks aan te sluiten op een lijn spanningsstroomonderbreker. De Hydramotor AH8 biedt instelbare laag vuur positionering en doseer controle tussen laag en hoog vuur posities. Het is een modulerende, push-type, self-contained en elektrohydraulische lineaire actuator. Het beschikt over een elektronische regelaar voor nauwkeurige positionering. De lage-fire positie is in de fabriek ingesteld op het slag middelpunt. Het kan instelgesteld worden op elke positie tot 100% van een slag.

DGC Controls Hydramotor Gasklep AH8 / V710

DGC Controls Hydramotor Gasklep AH14 / V710

De Hydramotor AH14 / V710 actuator heeft een aparte aan-uit en is elektro-hydraulisch. Het is voor gebruik in combinatie met veiligheidsafsluiters in semi-automatische gasgestookte enkele brander, boiler en oven toepassingen.

DGC Controls Hydramotor Gasklep AH14 / V710

DGC Controls Hydramotor S107372 Actuator Onderdelen Kit

De Hydramotor S107372 Actuator Onderdelen Kit voor HO Hydramotor gas afsluiters is ontworpen voor gebruik met HO-serie Hydramotor gasklep lichamen. Het laat interchangeabillity van actuatoren zonder het verwijderen van de bestaande HP afsluiter uit de leiding. Bestaat uit een nieuwe verbeterde AH13 aandrijving en afsluiter kapconstructie samen met alle benodigde onderdelen.

De Hydramotor S107372 heeft een optionele auxiliairy schakelaar yo bedienen op elke positie van een beroerte.

De Hydramotor S107372 vervangende kit wordt geleverd in verschillende modellen: HO4A231, HO4A232, HO4A234, HO4A252 en HO4A254.

DGC Controls Hydramotor S107372 Actuator Onderdelen Kit

DGC Controls Hydramotor H117 Brandstof Gasklep

De Hydramotor H117 Brandstof Gasklep is een normaal gesloten combinatie van Hydramotor actuator en veiligheidsuitschakeling / controle gasklep. Het wordt gebruikt voor commerciële en industriële branders in toepassingen zoals ovens, drogers, drogers, conversie branders en kachels.

De gietijzeren afsluiter zorgt voor een hoge doorstroming en zelfreinigende werking. De zachte kunststof zitting en integrale, heavy-duty veer sluit de klep direct strak bij een eventuele onderbreking, in een seconde of minder.

De Hydramotor H117 is een self-contained, hermetisch afgesloten, elektrohydraulische aandrijving en biedt een vermogen van 200 pond. Het bestaat uit een motor / pomp unit ondergedompeld in olie, wat minder slijtage met zich meebrengt en derhalve ook minder service nodig heeft, en een pull-zuigertype.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

DGC Controls Hydramotor H117 Brandstof Gasklep

DGC Controls Hydramotor H118 Brandstof Gasklep

De General Controls Hydramotor H118 Brandstof Gasklep is een normaal gesloten combinatie van Hydramotor actuator en veiligheidsuitschakeling / controle gasklep. Het wordt gebruikt voor commerciële en industriële branders in toepassingen zoals ovens, drogers, drogers, conversie branders en kachels.

De gietijzeren afsluiter zorgt voor een hoge doorstroming en zelfreinigende werking. De zachte kunststof zitting en integrale, heavy-duty veer sluit de klep direct strak bij een eventuele onderbreking, in een seconde of minder.

De Hydramotor H118 is een self-contained, hermetisch afgesloten, elektrohydraulische aandrijving en biedt een vermogen van 200 pond. Het bestaat uit een motor / pomp unit ondergedompeld in olie, wat minder slijtage met zich meebrengt en derhalve ook minder service nodig heeft, en een pull-zuigertype.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

DGC Controls Hydramotor H137 Brandstof Gasklep

De Hydramotor H137 Brandstof Gasklep is een twee-weg, normaal gesloten, veiligheidsafsluiter voor een onderhoudsvrije, elektrohydraulisch , aan-uit regeling t.b.v. verbrandingsgas voor ketels, industriële ovens, drogers, grote conversie branders, luchtverwarmers en soortgelijke toepassingen.

DGC Controls Hydramotor H137 Brandstof Gasklep

DGC Controls Hydramotor HV11, HV12, HV15 en HV62

De Hydramotor HV11 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen lichaam. De HV11 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing .

DGC Controls Hydramotor HV11, HV12, HV15 en HV62

DGC Controls Hydramotor H30/H35

De Hydramotor H30/H35 zijn elektrohydraulische , lineaire actuatoren . Ze beschikken over een volledig self-contained , verzegeld , hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder container zowel zuiger / schacht assemblage en terugkeren voorjaar .

DGC Controls Hydramotor H30/H35

DGC Controls Hydramotor Actuator H10 / H25

De Hydramotor Actuator H10 / H25 is een fail-safe elektrohydraulische lineaire actuator. Ze beschikken over een volledig self-contained, verzegelde, hydraulische motor / pomp krachtbron gekoppeld aan een hydraulische cilinder die zowel de zuiger/as als de terugslagveer bevat.

De Hydramotor H10/H25 serie zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

H10 en H25 uit de hydramotor serie zijn beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H10/H25 serie extreme betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H10 en H25 serie zijn verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H10 of H25 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

DGC Controls Hydramotor Actuator H10 / H25

DGC Controls Hydramotor Actuator H11 series

De Hydramotor Actuator H11 is een twee positie, terugklepveer trek-type schacht die terugtrekt bij stroominschakeling en terugschiet bij verlies van stroom.

De Hydramotor H11 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H11 van hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H11 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H11 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H11 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

DGC Controls Hydramotor Actuator H11 series

DGC Controls Hydramotor Actuator H24

De Hydramotor H24 serie is een twee-positie, lock-in-laatste positie, pull-type. De as trekt terug zodra stroomtoevoer actief is, lock-in-laatste positie bij stroomuitval, veerteruggang wanneer overdrukklep wordt bekrachtigd. Normaal gesloten ontlastklep onafhankelijk van motorcircuit bedraad.

De Hydramotor H24 serie is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, testen, bouwen en onderhouden van electrohydaulisch aangedreven actuatoren.

De H24 van Hydramotor is beschikbaar in zowel een push pull arbeidsslag, met een keuze uit een veerterugslag of lock-in-laatste positie na verlies van stroom.

Aanzienlijke ervaring in het veld heeft bewezen dat de H24 serie extreem betrouwbaar is. Met minimale service eisen en een langere levensduur. De behoefte aan versnellingen is verwijderd in het voordeel van een modulair ontwerp met minder bewegende interne componenten en industrie bewezen hittebestendige afdichtingen – ondergedompeld in olie voor een permanente smering.

De Hydramotor H24 serie is verkrijgbaar bij ITT Controls. Voor meer info over de H24 serie kunt u contact opnemen met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

DGC Controls Hydramotor Actuator H24

DGC Controls Hydramotor H113 Series

Het gepatenteerde ontwerp van de Hydramotor H113 serie bevat een aluminium behuizing met daarin twee verschillende afsluitkleppen en een nieuwe waterdichte Hydramotor actuator. Een facultatieve en gepatenteerd Posi-Bewijs systeem dynamisch test de strakheid van de klepverzegeling en voert een zelftest uit automatisch bij het opstarten van het systeem.

De gepatenteerde dubbele blok ventiel van de Hydramotor H113 bevat de volgende unieke kenmerken :

  • Twee afsluiters binnen een lichaam vermindert gashoeveelheid en kosten
  • Twee onafhankelijke bedieningsassen bereiken klep sluiting
  • Uniek flens ontwerp maakt installatie en onderhoud gemakkelijk
  • Inlaatzeef voorkomt dat vuil klepsluiting belemmert en verbetert levensduur van  afdichting
  • Handmatige tester of optionele Posi-Bewijs systeem controleert integriteit van de zetelsluiting
  • Visuele positie indicatie van beide kleppen is standaard.
  • Standaard ventiel constructie gebruikt siliconenvrije glijmiddelen
  • Brede waaier van buis maten 3 /4 ” tot 3 “
  • Maximaal toelaatbaar drukverschil tot 25 PSI .

De nieuwe Hydramotor actuator bevat twee afzonderlijke middelen voor het loslaten van de aandrijfas wanneer stroom er af gaat. De actuator behuizing is waterdicht, Stofdicht, Driptight en elimineert kosten met betrekking tot de opslag van afzonderlijke actuatoren.

Indien u meer informatie over de Hydramotor H113 klep wilt kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com. Naast de Hydramotor H113 klep kunnen we alle andere Hydramotor series ook leveren. DGC Controls Hydramotor H113 Series

DGC Controls Hydramotor H12, H15 en H62

De Hydramotor H11 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen lichaam. De H11 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing .

De Hydramotor H12 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een bronzen Berhuizing. De H12 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor H15 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een stalen legering behuizing. De H15 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

De Hydramotor H62 Afsluiter is een 2-weg, normaal gesloten klep met een carbon stalen behuizing. De H62 serie is geschikt voor water, olie, gas en stoom. Het is een elektrohydraulische lineaire actuator en heeft een aanvullend gietijzeren behuizing.

Bijna alle soorten Hydramotor Afsluiters zijn verkrijgbaar bij ITT Controls . Indien u niet weet wat voor soort klep geschikt is voor uw configuratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling verkoop van ITT Controls op contact@ittcontrols.com.

DGC Controls Hydramotor H12, H15 en H62

DGC Controls Hydramotor AH90 / NH90

De AH90 / AH-90 en NH90 / NH-90 Hydramotors serie zijn elektro-hydraulische aandrijvingen. De aandrijvingen worden op grote schaal gebruikt in de kerncentrales. Ze bieden kritische veiligheidsfuncties aan zoals ventiel en demper werking. De Hydramotor AH90 / NH90 serie is zeer betrouwbaar, maar regelmatig onderhoud en revisie is erg belangrijk.

Regelmatig onderhoud en reparatie van de Hydramotor AH-90 / NH-90 serie zullen bepaalde problemen, die anders zouden leiden tot een overtreding of afsluiten, aanzienlijk verminderen. ITT Controls kan de benodigde onderdelen van de hydramotor AH90/NH90 serie leveren en kan zelfs de complete aandrijving leveren.

De AH90 en NH90 Hydramotor serie lineaire aandrijvingen beschikken over een volledig self-contained, hydraulisch systeem dat integraal is gekoppeld aan een hydraulische cilinder. De positieve, stevige positionering van de actuatoren zijn ideaal voor een efficiënte en precieze lineaire controle van de kleppen, dempers, lamellen, en een breed scala van andere apparatuur die een operationele stuwkracht hebben van maximaal £ 1.500. (680 kg) 3.000 lbs (1,360 kg), of £ 4000. (1.800 kg).

De AH-90 en de NH-90 Hydramotor serie lineaire aandrijvingen is gekwalificeerd als klasse IE , veiligheidsapparatuur voor kernenergie centrales in overeenstemming met IEEE-standaarden 323, 344, 382, en 627.

Andere Types van de General Controls Hydramotor AH series zijn: General Controls AH90, AH-90, AH91, AH-91, AH92, AH-92, AH93, AH-93, AH94, AH-94, AH95, AH-95, AH96, AH-96, AH97, AH-97, AH98, AH-98 en AH99, AH-99.

Andere types van de General Controls Hydramotor nh series zijn : General Controls nh90, nh-90, nh91, nh-91, nh92, nh-92, nh93, nh-93, nh94, nh-94, nh95, nh-95, nh96, nh-96, nh97, nh-97, nh98, nh-98 en nh99, nh-99.

DGC Controls Hydramotor AH90 / NH90

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact