ITT Controls levert ook regelaars, actuators (servomotoren), klepstandstellers, transducers en overige producten van ITT Conoflow. ITT Conoflow is een onderdeel van ITT Control Technologies. De productenrange van ConoFlow is erg gevarieerd en wij kunnen u helpen bij de juiste onderdelen en materialen.

De pneumatische aandrijvingen, pneumatische zuigeraandrijvingen en hefboom actuators worden vervaardigd met ongelofelijk hoge eisen en standaarden. De jarenlange ervaring van ITT ConoFlow maken deze producten tot de meest toonaangevende producten in de markt.

De zuigeraandrijvingen van ConoFlow zijn compact en ontworpen om te functioneren onder zware omstandigheden.

Servomotoren zijn gemaakt van een sterke aluminium legering. Het voordeel van deze aandrijvingen is dat deze meer dan 50% lichter zijn dan servomotoren opgebouwd uit stalen onderdelen.

Druk transducers, elektro-pneumatische transducers en gemotoriseerde transducers kunnen ook geleverd worden door ITT Controls. Een aantal producten in dit gamma zijn zelfs explosieveilig en IEEE gekwalificeerd. Voor advies op maat of overige vragen inzake deze producten kunt u altijd even contact opnemen met de verkoopafdeling of mailen naar contact@ittcontrols.com.

Lage druk-, druk verminderend- en vacuumregelaars zitten ook in het productengamma evenals verschillende hoge drukregelaars. De lage druk regelaars zijn ontworpen om schone, nauwkeurige lucht te verstrekken aan instrumenten zoals afsluiters, manipulatoren, transducers en andere pneumatische regelapparatuur. De hoge drukregelaars zijn met precisie ontworpen voor elk type gas, inclusief corrosieve en niet-corrosieve vloeistoffen in toepassingen zoals compressoren en controle van de pompdruk. Ontworpen voor toepassingen met hoge debieten en die toch de mogelijkheid willen hebben om de druk te verlichten.

ITT Controls levert een breed gamma aan producten voor de petrochemische- en procesindustrie. Al ruim 40 jaar lang onderscheiden we ons door het voeren van verschillende merken en kunnen u dan ook voor elke situatie het gewenste advies geven.

 
 

Website: www.conoflow.nl

Conoflow Gas Regulators

Conoflow producten zijn ontworpen en gefabriceerd volgens industriestandaarden. Conoflow is een toonaangevende producent van pneumatische instrumenten die precisie gebouwd zijn. Alle producten van Conoflow zijn robuust en betrouwbaar en kunnen veranderingen in temperatuur, trillingen, flow, druk en zelfs onvolmaakt verbrandingsgas weerstaan. Conoflow staat voor kwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Conoflow regulator serie zijn:

     Conoflow Series HPNGV4
     Conoflow Series HPNGV2
     Conoflow Series LDNGV

Indien u meer informatie over deze modellen kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Conoflow Lage Drukregelaar

Conoflow producten worden vervaardigd volgens industrie standaarden. Zij zijn het product van jarenlange ervaring. Conoflow is een toonaangevende producent van precisie gebouwde en pneumatische instrumenten, lage druk en hoge drukregelaars , actuatoren , manipulatoren , transducers en scheidingsmembranen. De Conoflow lijn lage druk Airpak filter regulators alsmede de GFX-serie filters zijn ontworpen om schone, nauwkeurige lucht te verstrekken aan instrumenten.

Conoflow Lage drukregelaar producten zijn:

 •     FR95 Serie Airpak ® Filter – Regulator door Conoflow
 •     GFH45/GFH75/GFH76 Airpak ® Filter – Regulator door Conoflow
 •     GFX02/GFX04 Series Filters volgens Conoflow
 •     GH04 Series Kussen Laden Regulator door Conoflow
 •     GH10/GPG Serie Handmatig laden Regulators door Conoflow
 •     GH20 , GH40 en GH25 Series Service & Drukreducering Regulators door Conoflow
 •     GH20VT/GH28VT Series Vacuum Regulators door Conoflow
 •     GH21 & GDH21 Series differental Drukregelaars door Conoflow
 •     GH22 Series Ratio of Flow stimuleren Relay door Conoflow
 •     GH30 Series Tegendrukregelaar door Conoflow

Indien u meer informatie over deze modellen wenst dan kunt u contact met ITT Controls via contact@ittcontrols.com

Conoflow Hogedruk Regelaars

Conoflow producten worden vervaardigd volgens industrie standaarden. Het is een toonaangevende producent van precisie gebouwde en pneumatische instrumenten zoals lage druk en hoge drukregelaars, actuatoren, manipulatoren, transducers en scheidingsmembranen. De Conoflow lijn van hoge drukregelaars zijn precisie ontworpen eenheden om elk gas te reguleren.

Conoflow Hogedruk Regelaar producten zijn:

 •      HP300 Hoge Drukreducering Regulator door Conoflow
 •      HP400 Hoge Drukreducering Regulator door Conoflow
 •      HP500 Hoge Drukreducering Regulators door Conoflow
 •      HP600 Hoge Drukreducering Regulator door Conoflow
 •      HP610 Hoge Drukreducering Regulator door Conoflow
 •      HP635-serie High Pressure Regulator door Conoflow
 •      HP700 High Pressure Two-Stage Regulator door Conoflow

Indien u meer informatie over deze modellen kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Conoflow Klepstandstellers

Conoflow producten worden vervaardigd volgens industrie standaarden. Conoflow is een toonaangevende producent van precisie gebouwde en pneumatische instrumenten zoals lage druk en hoge drukregelaars, actuatoren, manipulatoren, transducers en scheidingsmembranen. De Conoflow GC, GJ, en GP series manipulatoren zorgen voor een snelle respons en een uitstekende nauwkeurigheid van de plaatsbepaling.

 •      Conoflow GC31 Comaindaire Klepstandstellers
 •      Conoflow GC32 Comaindaire Klepstandstellers (GC3230)
 •      Conoflow GC33 Comaindaire Klepstandstellers (GC3330)
 •      Conoflow GC34 Comaindaire Klepstandstellers

Conoflow Transducers

Conoflow producten worden vervaardigd volgens industrie standaarden. Conoflow is een toonaangevende producent van precisie gebouwde en pneumatische instrumenten zoals lage druk en hoge drukregelaars, actuatoren, manipulatoren, transducers en scheidingsmembranen. De Conoflow lijn van transducers omvat een eenheid voor druk voor stroom conversie (druksensor). Er is een elektrische input om pneumatische proportionele uitgangssignalen (elektro-pneumatische sensoren) en bovendien zijn Conoflow transducers  explosieveilig en IEEE gekwalificeerd.

 •      GT210-serie elektro-pneumatische sensoren door Conoflow
 •      GT_8 Series Milliampère elektro-pneumatische sensoren door Conoflow
 •      GT_8 Series Millianpere Explosiebeveiligde omvormers door Conoflow

Indien u meer informatie over deze modellen wilt weten kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Conoflow Actuators

Conoflow producten worden vervaardigd volgens industrie standaarden. Conoflow is een toonaangevende producent van precisie gebouwde en pneumatische instrumenten zoals lage druk en hoge drukregelaars, actuatoren, manipulatoren, transducers en scheidingsmembranen. De Conoflow lijn van pneumatische aandrijvingen voor zowel zuiger en hendel bediening zijn compact, robuust en krachtig. Deze valve actuator producten zijn te vinden in toepassingen voor Olie & Gas, Stroom Gen, pulp-en papierindustrie en Water.

 •      Pneumatische en hydraulische Gate Valve Cilinders – tot en met 24 “boring
 •      GB50/GB55 Series Luchtzuiger Actuators door Conoflow
 •      GB52SC/GB53SC Series Level Actuators door Conoflow

Indien u meer informatie over deze modellen wenst kunt u contact met ITT Controls op contact@ittcontrols.com

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact