Barton Instruments lanceerde in 2006 een nauwkeurige, herhaalbare en kosten geoptimaliseerde metingoplossing voor een breed scala aan industriële toepassingen . Nuflo is een baanbrekend product van Barton Instruments. Het inherente ontwerp van de Barton Instruments DP Cone meter vermindert drastisch ruimte en biedt daarom een compact, robuust en goedkoop alternatief voor de traditionele meettechnieken .

Nuflo gas en vloeistof Turbine meters werden ontwikkeld in 1957. Barton Instruments turbinemeters zijn robuust en in de praktijk bewezen en zijn technisch ontwikkeld conform de eisen van de internationale olie- & gas-en procescontrole industrie.

Vandaag hebben Nuflo turbine meters een ongeëvenaarde reputatie voor het weerstaan ??van strenge milieueisen met behoud van de operationele en meting integriteit.

Barton gas en vloeistof Turbine Meters behoren voor meer dan 30 jaar bij de
voorhoede van de turbine meter commercialisering en blijft een gerespecteerde en innovatieve leverancier van meters voor diverse meting toepassingen. Gemeenschappelijk voor alle Barton turbinemeters is het symmetrisch ontwerp voor evenwichtige stromingskrachten; bidirectionele flowmeting capaciteit; hoge herhaalbaarheid; grote draagvlakken voor lange onderhoudsintervallen, lange messen en kleine hubs voor lage drukval, een hoge integriteit zonder dynamische afdichtingen; handige magnetische pick – ups die geen externe voeding nodig.

Extra product images

NuFlo DP Conische Meter NuFlo Gas en VloeibareTurbine Meters NuFlo Family van MC Totalizers

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact