De Barton Instruments DP Indicatie Switches zijn ontvankelijk voor relatief lage magnitude van drukverschillen bij hoge statische drukken. Ze worden aangeboden in een breed scala van DP ratings en zijn bestand tegen over-reeksen die gelijk zijn aan hun nominale SWP. Ze worden gebruikt in alarm of regelcircuits.

• Stabiele kalibratie en verwaarlozen SP shift
• minimaal onderhoud
• Verkrijgbaar in roestvrij staal ( M289AS )

Toepassing

M199 – based 289A en 291B worden gebruikt wanneer de ontvangstfrequentie lagere DP bereiken vereist, wanneer een veld verandering wordt verwacht, of wanneer een ingebouwde pulsatiedemper nodig is om de responstijd van het apparaat te controleren. De Barton Instruments 289C is ook verkrijgbaar in roestvrij staal (289AS).

M224C – based 288C en 290D worden gebruikt in toepassingen die uitgebreide DP reeksen (buiten M199 – gebaseerde eenheden) hebben of wanneer de grootte en het gewicht de belangrijkste overwegingen zijn. De 288C is ook verkrijgbaar in RVS (288CS).

Indicatie / Schaal

De indicatiepijl reist door een 270 ° boog over een zes-inch (150mm) wijzerplaat. Schalen worden gekalibreerd in uniforme stappen voor het meten van de DP -of vloeistofniveau; vierkantswortel beschikbaar als directe aflezing van het debiet, ook speciale schalen voor tank hoeveelheid vloeistof zijn verkrijgbaar.

Weerbestendige behuizing

De weerbestendige behuizing is gemaakt van gegoten aluminium, afgewerkt met een weerbestendige zwarte epoxyhars verf. De polycarbonaat lens wordt vastgezet in de bezel met een elastomeer ring, het vermindert de kans op breuk en fungeert als een afdichting tussen bezel en case voor een vocht – , rook – en stofvrij omgeving voor het display- mechanisme.

Explosieveilige behuizing

NEMA 4 behuizing heeft een grote omslag voor een maximale leesbaarheid ; schakelaars / adj bereikbaar door de deksel te verwijderen. Behuizing is gecertificeerd voor Klasse I , Div . 1 , groep B Explosieveilige service.

Extra product images

Barton Instruments Models 288C / 289A / 290D / 291B Barton Instruments Explosion Proof Case

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact