Barton Instruments Model 450C Indicator

De Barton Instruments Model 450C geeft lage DP in hoge statische druk toepassingen. Zijn 4-1/2 ” wijzerplaat zorgt voor een uitstekende leesbaarheid met de economie van de ruimte. De M450C is een commerciële versie van de M316C, gebruikt door de Amerikaanse marine voor werkzaamheden nij het aan boord meten van DP, flow en vloeistof niveau’s.

• Case : Aluminium ( NEMA 4 ) of 316SST ( NEMA 4X ) , Weerbestendig
• Kiezen : 4-1/2 inch , 270 ° arc
• Bediening door de 224C DPU Aanduiden Mechanism

De indicatiepijl doorkruist een 270 ° boog , met een uitstekende leesbaarheid. Het wordt aangedreven door een precisie roterende beweging die een thermisch stabiel Ni – Span – C spiraalveer aandrijft. De beweging heeft een micrometer schroef voor bereik aanpassingen. Nul en bereik aanpassingen kunnen worden gemaakt zonder dat de deksel verrwijdert hoeft te worden. Lineariteit aanpassingen zijn gemakkelijk bereikbaar na verwijdering van de deksel.

Weegschaal

De 4-1/2 inch diameter schaal kunnen ingesteld worden voor DP of level of vierkantswortel voor directe aflezing van het debiet. Speciale schalen voor het aanduiden vloeistofhoeveelheid in tanks kunnen worden geleverd.

 

Barton Instruments Model 316C 4.5-inch DP Indicator

Dit Barton Instruments apparaat is een speciale versie van de M450C en is specifiek ontworpen. Het model voldoet aan MIL – S – 901C Shock Grade A en MIL – STD – 167 Vibration normen . Deze 4,5 ” ( 114mm ). De indicator wordt veel gebruikt door de Marine voor het meten van van DP , flow en niveaumeting vloeistof bij verrichtingen aan boord .

Extra product images

Barton Instruments Model 316C Barton Instruments Model 450C

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact