Barton Instruments Model 226C 3-inch Indicator

De Barton Instruments M226C is een DP-indicator die wordt bediend door Barton’s M224C doorslagzekere DPU.

De indicatiepijl reist door een 270 ° boog over een compacte 3-inch ( 75 mm ) wijzerplaat. Schalen worden gekalibreerd in uniforme stappen voor het meten van DP of vloeistofniveau. Vierkantswortel radaties zijn beschikbaar voor directe aflezing van het debiet en speciale weegschalen zijn beschikbaar voor het aangeven van de hoeveelheid vloeistof in de tanks.

Toepassingen

De Barton Instruments M226C wordt gebruikt in toepassingen waar gewicht en ruimte erg belangrijk zijn. Wijd gebruikt in straalmotoren en raketten testprogramma’s, vliegtuigen ground support equipment, waterzuivering en airconditioningsystemen. Het wordt gebruikt door vele vloeibare gas fabrikanten en distributeurs voor vloeistofniveau indicatie van materialen zoals: LOX, CO2, ammoniak, stikstof, helium, waterstof en argon.

 

Barton Instruments Model 227C 6 – inch Indicator

De Barton Instruments M227C is een DP-indicator die wordt bediend door Barton’s M224C
doorslagzekere DPU.

De indicatiepijl reist door een 270 ° boog over een compacte 6-inch ( 150 mm ) wijzerplaat. Schalen worden gekalibreerd in uniforme stappen voor het meten van DP of vloeistofniveau. Vierkantswortel gradaties zijn beschikbaar voor directe aflezing van het debiet en speciale weegschalen zijn beschikbaar voor het aangeven van de hoeveelheid vloeistof in tanks.

Toepassingen

De Barton Instruments M227C wordt gebruikt in toepassingen waar gewicht en ruimte zijn op een premie. Wijd gebruikt in straalmotoren en raketten testprogramma’s, vliegtuigen ground support equipment, waterzuivering en airconditioningsystemen. Het wordt gebruikt door vele vloeibaar gas fabrikanten en distributeurs voor vloeistofniveau indicatie van materialen zoals: LOX, CO2, ammoniak, stikstof, helium  waterstof en argon. Het model 227C is verkrijgbaar in roestvrij staal ( Model 227AS ).

 

Barton Instruments Model 200A 6 – inch Indicator

De Barton Instrumenten M200A is een DP Indicator bediend door Barton’s M199 doorslagzeker DPU .

De indicatiepijl reist door een 270 ° boog over een 6-inch (150mm) wijzerplaat. Schalen zijn gekalibreerd in uniforme stappen voor het meten van DP of vloeistofniveau. Vierkantswortel gradaties zijn beschikbaar voor directe aflezing van het debiet en speciale weegschalen zijn beschikbaar voor het aangeven van de hoeveelheid vloeistof in de tanks.

De Barton Instruments M200A wordt veelvuldig gebruikt in de chemische / petrochemische industrie gebruikt voor het meten van stroming van koelwater, stripstoom, reflux tarieven, en voor het in evenwicht stromen tussen meerdere units . In toepassingen met vloeibare gassen ( LOX, CO2, ammoniak, stikstof, helium, waterstof en argon), de M200A levert robuuste werking en hoge nauwkeurigheid. Het Model 200 is verkrijgbaar in roestvrij staal (Model 200AS ).

Extra product images

Barton Instruments 226C Indicator Barton Instruments 227C ITT Fluid Handling, Pompen, Industriele Pompen, Heavy Duty Pompen, Afval Pompen, Membraampompen, Centrifugaalpompen

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact